Je hebt je aangemeld!
Gefeliciteerd met deze eerste stap.

Je bent meteen ingelogd en kan ook meteen aan de slag! Waar je wat kan vinden? Dat is te lezen op de ‘Mijn account’ pagina onder ‘Mijn omgeving’. Jouw inloggevens zijn via de mail toegestuurd. Maar… wil je ook graag meer ontspanning in je leven creëren? Dan heb ik nog een cadeau voor je!

Lijkt het altijd druk?

Zit je hoofd zit vol, ben je echt moe. En dat terwijl er zoveel te doen is en als je dan eindelijk even zit, dan komt er wel weer iets voorbij wat de aandacht verdiend. Het breekt je op en je merkt dat je lichamelijk klachten ontwikkeld, minder goed slaapt, chaotisch bent en minder productief.

Herken je jezelf? Dan lijkt het erop dat je spanningsklachten ervaart en die verdwijnen niet vanzelf.

Ontspannen verdiend aandacht

Je hoofd en lijf hebben tijd nodig om op te laden en dat kan alleen wanneer je voldoende ontspanning toepast. Wil je rust ervaren? Het gevoel dat even niets hoeft? Dan wil je weten hoe je het beste kan ontspannen!

Kom weer tot ontspanning met de stress less bieb!

Je ontvangt alleen nu 50% korting. Daardoor hoef je maar een klein bedrag te betalen voor een fantastisch mooie bieb waar je voor langere tijd ontspanning uit kan halen.

Je kan nu nog met 50% korting gebruik maken van oefeningen en info over...
Waarom ontspannen zo belangrijk is. Hoe krijg je rust in je hoofd. Tips over piekeren. Tips om beter te slapen. Advies over bewegen. Ontspannende activiteiten en oefeningen.

Ontspannen is de basis voor een Stress Less Lifestyle!

De Stress Less Bieb geeft je weer de ontspanning met praktische informatie, tips en oefeningen om toe te passen en jezelf weer ontspanning te gunnen in je dagelijkse leven.

  • De Stress Less Bieb kun je op je eigen tempo doen.
  • Vanaf je eigen bank omdat het helemaal online te volgen is.
  • Het programma is ingericht met korte fragmenten, zodat je makkelijk kunt pauzeren en dus niet overprikkeld hoeft te raken.

Waarom is ontspannen zo belangrijk?

Klachten ontstaan wanneer je te weinig ontspant. Als je doorgaat in de waan van de dag, zal je lichaam op een gegeven moment ook niet meer weten hoe het moet ontspannen.

Het kan allemaal verschillende fysieke en mentale klachten met zich meebrengen. De lijst met klachten is eindeloos.

Wanneer je niet bewust de tijd neemt om te ontspannen, kom je in een vicieus cirkeltje terecht waarin spanningsklachten komen en gaan. Daarom is alleen opnieuw leren ontspannen bij overspannenheid en burn-out ook niet de oplossing tot duurzaam herstel.

Het leven is er om van te genieten

Mijn naam is Femke de Weerd, erkend stress- en burn-out coach en aangesloten bij de beroepsvereniging: Vereniging voor erkende stress en burn-out coaches (VESB).

Ik heb in jouw schoenen gestaan en vanuit daar heb ik zelf de Stress Less Lifestyle mogen ontdekken en ontwikkelen. Mijn persoonlijke doel is om een leven te creëren waar ik niet van op vakantie hoef. Het mag iedere dag vol ontspanning zijn en voelen als vakantie, ook al ben ik aan het werk. Mensen begeleiden naar meer ontspanning, passie en zingeving in het leven is voor mij een feest! Dat is mijn passie.

Wat anderen over mij zeggen

  • De stress-less-bieb geeft mij focus op mijzelf. Stilstaan bij wat ik voel en helpt mij bij stappen ondernemen om mijzelf voorop te stellen en van alles wat moet los te komen en weer te ontdekken wat ik wil. De leeromgeving is fijn en duidelijk. In een simpele klik ben je bij de modules. Je kunt gemakkelijk zien waar je bent gebleven en kunt zo weer verder gaan. Iets nog een keer terugkijken kan ook. Heel fijn is dat. Wat ik prettig vind aan het online aanbod is dat ik de lessen kan volgen op mijn moment en waar ik maar wil. Daarnaast zijn de filmpjes kort, waardoor ik geen uren tijd hoef te nemen om aan de slag te gaan. Dit maakt de drempel om echt iets te gaan doen laag. Het is zelfs leuk!  Femke heeft een fijne stem, en korte duidelijke filmpjes. Ik ervaar het zeer prettig. De oefeningen zijn goed te doen en helpen mij om meer rust in mijn lijf en hoofd te krijgen.
  • Handige online omgeving met goeie tips en inzichten om mee te werken. Per les kunnen kiezen tussen korte video en audio is prettig en laagdrempelig. Ook makkelijk bij te houden waar je gebleven bent zodat je de ruimte krijgt om op eigen tempo verder te gaan. Ademhalingsoefeningen geven me rust en ruimte!
  • Stressvol, dat was het begin van de coronacrisis voor mij als ondernemer. Alles stond op zijn kop en ik wist niet waar ik aan toe was. De stress die de crisis met zich meebrengt voorkwam dat ik nog realistisch kon nadenken of nog kon genieten. Femke heeft ervoor gezorgd dat dit wel weer mogelijk was en ik bewuster in het leven sta met meer vertrouwen, ondanks de nog altijd onzekere tijd. Na het traject ervaarde ik pas echt hoe erg ik aan het begin in de stress zat en wist ik weer wat het is om vrij te kunnen denken.
  • Femke is ontzettend professioneel, heeft veel verstand van haar vak en denkt met je mee in oplossingen. Mijn gevoel was erg fijn, ik heb hele fijne handvaten gekregen om mezelf weer terug te vinden. Een echte aanrader wanneer je kampt met een burn-out en of daaraan gerelateerde klachten.

Neem de volgende stap naar meer ontspanning

Ben je toe aan:

• Rust.

• Een leeg en ontspannen hoofd.

• Genieten.

• Minder overprikkeling.

• Ordelijker en gestructureerder kunnen denken.

• Een beter probleemoplossend vermogen.

• Meer creativiteit.

• Ruimte om plannen te maken en vooruit te kijken.

• Prioriteit geven aan jouw gezondheid en welzijn.

Dan is de Stress Less Bieb een heel tof programma om te doen voor een klein prijsje. Juist omdat mijn motto is: Het leven is om van te genieten! En dat gun ik iedereen.

Meld je aan en krijg weer meer ontspanning in je leven.

alleen nu voor maar € 27,50 i.p.v. € 55,-


Dit is een éénmalig bedrag waarbij je meteen toegang krijgt tot de Bieb.

€27,50 – Bestellen

Je kan nu nog met 50% korting gebruik maken van oefeningen en info over...
Waarom ontspannen zo belangrijk is. Hoe krijg je rust in je hoofd. Tips over piekeren. Tips om beter te slapen. Advies over bewegen. Ontspannende activiteiten en oefeningen.