Van Burn-out naar rust en geluk


Alles zo snel mogelijk terug naar normaal. De vraag is of dat je juiste weg is. Ga je niet liever doen wat jij het liefste doet? Op de manier die bij jou past? Zodat je nooit weer een periode als deze hoeft door te maken? Doen wat je altijd deed, zal je hetzelfde resultaat opleveren, namelijk een burn-out.

Burn-out hoeft nooit weer!

Je burn-out komt niet zomaar in je leven. Hoe moeilijk deze periode nu ook voor je is, er is een oplossing met een methode! Je situatie lijkt nu misschien uitzichtloos. Vermoeidheid, overprikkeling en je voelt je waarschijnlijk overweldigd door de vragen, oordelen en verwachtingen van anderen.  Je kan er nu niet mee omgaan. Maar dat kan anders. Een methode die jouw stap voor stap door je proces helpt en zorgt dat jij straks weer straalt en vol zelfvertrouwen de wereld weer tegemoet stapt.

Ik geloof dat het leven er is om van te genieten

Mijn naam is Femke de Weerd, erkend stress- en burn-out coach.

Mijn visie op het leven is dat het er is om van te genieten. Ik voel me dan ook helemaal in mijn element wanneer ik mensen coach en dat ze met een lach een sessie afsluiten en verder gaan met een gevoel van perspectief en zingeving.

Vanuit eigen ervaring heb ik een methode ontwikkeld.

Ik heb inderdaad ook in jouw schoenen gestaan. Ik liep vast in de reguliere zorg en ik dacht dat kan anders! Met de juiste coaching kun je de helft sneller door je traject. Ik ontdekte tijdens mijn opleiding dat burn-out coaching een specialisatie is en wat ik ook ontdekte is dat mijn eigen ontwikkelde methode al gewoon bestond! Het was een verademing aan herkenning om de opleiding tot coach te doorlopen en te zien dat er hele praktische en mooie tool zijn om je verder te helpen en mijn coaching heeft verdiept.

Mijn wens is dat jij hersteld hoe jij dat wilt!

Ik ben coach, heb expertise over stress en burn-out. Jij bent expert over jou! En ik boor graag die expertise weer aan. Want jij hebt veel meer in huis dan je nu denkt en gelooft. En dat kan ook de manier die bij jou past. Ik werk zowel online als in mijn praktijk aan huis of buiten.

Het voordeel van online is dat je vanaf je eigen bank kan herstellen en de energie kan steken in daar waar de energie het hardst nodig is, bij jou!

Denk je nog dat je problemen zichzelf wel oplossen?

Ik ken genoeg mensen die helaas een paar jaar onder de pannen zijn met hun klachten. Ik zelf ben ook twee jaar onderweg geweest. Dat kan voor jou sneller en daarbij zorg ik met de coaching ook dat je dit proces niet nogmaals hoeft door te gaan met mijn terugval preventie technieken.

Wanneer jij jezelf het gunt om ondersteuning te krijgen en ben je echt gemotiveerd om te herstellen, vraag dan je werk gever of die misschien wil mee betalen aan je herstel. Want ook je werkgever heeft er voordeel bij dat jij je weer happy voelt. Is dat geen optie, dan kun je ook in termijnen betalen.

Ben je toe aan echt herstel op jouw manier?

  • Herstellen op jouw tempo
  • Vanaf je eigen comfortabele bank
  • Je kunt je energie steken waar die het hardst nodig is, bij jou!
  • Je gaat voor echt herstel met terugval preventie technieken.

Zo herstel je van je burn-out

Wil jij weten hoe jij het beste van burn-out hersteld? Meld je dan gratis aan voor de audio waarin alle stappen aan bod komen hoe jij het beste van burn-out hersteld.

Één op één traject

De begeleiding die je nodig hebt om definitief gedag te zeggen tegen je burn-out. Ik help je naar een leven vol passie, energie, zingeving en plezier.

Inner Wisdom Sessie

Wil je graag aan de slag maar merk je dat alleen gesprekken voeren je niet brengen waar je wilt zijn?

Dan is een Inner Wisdom sessie iets voor jou, want we gaan aan de slag met de informatie die opgeslagen ligt in jouw lichaam.

Weet je het niet?

Geen probleem. Neem contact met mij op en ik help je met het maken van een keuze. Kies hieronder uit 1 van de mogelijkheden.