Herstel sneller van je burn-out met deze GRATIS Audio + mini training

Je wilt snel weer lekker doen waar je zin in hebt! Je wilt weer passie, zingeving en veel energie voelen. Dan gaan we nu aan de slag met het herstellen van je burn-out. Ontdek GRATIS welke stappen je mag maken om van je burn-out te herstellen! Als je eenmaal de weg weet, dan is het een kwestie van doen!

Deze Gratis Audio geeft jou de uitweg naar duurzaam herstel

Als je wilt weten wat de route is om te herstellen van je burn-out dan is deze gratis audio helemaal voor jouw! De audio zet alle stappen voor je op een rijtje en je zult al snel merken dat je werkt aan langdurig herstel. Niemand kiest voor een burn-out, maar als je er dan toch mee geconfronteerd wordt, dan liever maar één keer.

De Gratis audio:

Zo herstel je van je burn-out

Is een prachtige audio waarin je leert hoe jij echt van je burn-out hersteld. Je kunt de audio helemaal op je eigen tijd beluisteren. Hij is namelijk helemaal online!

 • Je hebt geen last van overprikkeling, want je start en pauzeert wanneer jij dat nodig bent.
 • Je weet wat je kunt ondernemen om echt van je burn-out te herstellen.
 • Je leert de drie fases die je nodig bent om doorheen te lopen en wat je daarin tegen komt.

Vervolgens staat geheel gratis de volgende stap voor je klaar:

Met gratis mini-trainingen: Leren Accepteren

Er zit een gratis extra mini-training Leren Accepteren bij de audio, want Ik zou het fantastisch vinden als je meteen de volgende stap kan zetten.

Na deze mini-training heb jij alles in huis om te oefenen met acceptatie. Je voelt de rust in je hoofd, omdat ervaart dat acceptatie eigenlijk veel simpeler is dan gedacht. Je weet wat je kunt doen om te accepteren, als je even geen acceptatie voelt. Het levert je nu al meer rust op in je leven.

Na deze mini-training heb jij het volgende in huis:

 • Je weet wat acceptatie betekent
 • Je kent het stappenplan om te accepteren waar je nu bent
 • Je hebt handvaten waardoor je beter kunt omgaan met gedachten en emoties
 • Praktische oefeningen die je helpen bij het ordenen van je gedachten
 • Je weet hoe je brein werkt in tijden van stress en hoe dit jou beïnvloed om te accepteren en te herstellen.

Wil je weten hoe je goed kunt herstellen?

Geen digitechenut?

Kijk je er tegenop dat deze audio en mini-training zich afspeelt in een online omgeving?

Dat kan ik mij  voorstellen, maar…. Aan alles is gedacht.

Wanneer jij je aanmeldt, wordt alles automatisch voor je geregeld:

Je bent automatisch ingelogd

Je hebt automatisch toegang tot de community

In iedere les en mail staat een link om je verder te helpen in de omgeving.

Je krijgt mails met directe links, waardoor je niet hoeft te zoeken

En als je er echt niet uitkomt… dan ben ik er voor je!

Het leven is er om van te genieten

Mijn naam is Femke de Weerd, erkend stress- en burn-out coach en aangesloten bij de beroepsvereniging: Vereniging voor erkende stress en burn-out coaches (VESB).

Ik heb in jouw schoenen gestaan en vanuit daar heb ik zelf de Stress Less Lifestyle mogen ontdekken en ontwikkelen. Mijn persoonlijke doel is om een leven te creëren waar ik niet van op vakantie hoef. Het mag iedere dag vol ontspanning zijn en voelen als vakantie, ook al ben ik aan het werk. Mensen begeleiden naar meer ontspanning, passie en zingeving in het leven is voor mij een feest! Dat is mijn passie.

Wat anderen over mij zeggen

 • De stress-less-bieb geeft mij focus op mijzelf. Stilstaan bij wat ik voel en helpt mij bij stappen ondernemen om mijzelf voorop te stellen en van alles wat moet los te komen en weer te ontdekken wat ik wil. De leeromgeving is fijn en duidelijk. In een simpele klik ben je bij de modules. Je kunt gemakkelijk zien waar je bent gebleven en kunt zo weer verder gaan. Iets nog een keer terugkijken kan ook. Heel fijn is dat. Wat ik prettig vind aan het online aanbod is dat ik de lessen kan volgen op mijn moment en waar ik maar wil. Daarnaast zijn de filmpjes kort, waardoor ik geen uren tijd hoef te nemen om aan de slag te gaan. Dit maakt de drempel om echt iets te gaan doen laag. Het is zelfs leuk!  Femke heeft een fijne stem, en korte duidelijke filmpjes. Ik ervaar het zeer prettig. De oefeningen zijn goed te doen en helpen mij om meer rust in mijn lijf en hoofd te krijgen.
 • Handige online omgeving met goeie tips en inzichten om mee te werken. Per les kunnen kiezen tussen korte video en audio is prettig en laagdrempelig. Ook makkelijk bij te houden waar je gebleven bent zodat je de ruimte krijgt om op eigen tempo verder te gaan. Ademhalingsoefeningen geven me rust en ruimte!
 • Stressvol, dat was het begin van de coronacrisis voor mij als ondernemer. Alles stond op zijn kop en ik wist niet waar ik aan toe was. De stress die de crisis met zich meebrengt voorkwam dat ik nog realistisch kon nadenken of nog kon genieten. Femke heeft ervoor gezorgd dat dit wel weer mogelijk was en ik bewuster in het leven sta met meer vertrouwen, ondanks de nog altijd onzekere tijd. Na het traject ervaarde ik pas echt hoe erg ik aan het begin in de stress zat en wist ik weer wat het is om vrij te kunnen denken.
 • Femke is ontzettend professioneel, heeft veel verstand van haar vak en denkt met je mee in oplossingen. Mijn gevoel was erg fijn, ik heb hele fijne handvaten gekregen om mezelf weer terug te vinden. Een echte aanrader wanneer je kampt met een burn-out en of daaraan gerelateerde klachten.