Er kwam een oerkracht in mij naar boven

Ik ben Femke de Weerd, afgestudeerd sociaal pedagogisch hulpverlener. Ik heb 12 jaar in de zorg gewerkt en heb veel mensen ondersteund op allerlei levensgebieden. Naast coach ben ik ook trainer en heb ik verschillende trainingen georganiseerd, ontwikkeld en vooral gegeven.

Nadat ik zelf in een burn-out terecht kwam in 2016, ben ik gaan kijken hoe ik hier op mijn eigen wijze weer uit kwam. Nadat ik voor het eerst moeder werd, kwam er een oerkracht in mij naar boven, waardoor niemand mij kon vertellen hoe ik mijn leven moest gaan leiden. Deze oerkracht heeft heel wat losgemaakt in mijn leven, maar ook gezorgd dat ik nu sta waar ik nu ben. Als ik deze oerkracht bezit, dan bezit iedereen die!

16% wordt geconfronteerd met een burn-out,
dat is 1 op de 7 mensen

Tijdens mijn burn-out periode heb ik gezegd dat ik het hulpverlenersvak vaarwel ging zeggen en een hele andere koers ging varen. Toch ben ik teruggekomen op mijn beslissing, maar wel een nieuwe koers ingegaan.

Met behulp van een loopbaantraject en de fijne coaching, kreeg ik het inzicht dat mijn grootste passie mensen ondersteunen is. Alleen wel wilde ik dat op een andere manier gaan inrichten dan ik gewend was. Dat heeft mij doen besluiten mijn eigen onderneming te starten en ik sta klaar om mensen met burn-out (gerelateerde) klachten te ondersteunen.

Mensen met burn-out klachten liggen mij dicht bij het hart, omdat ik weet wat het inhoudt en omdat ik zoveel heb geleerd de afgelopen jaren. Die kennis en ervaring wil ik niet alleen voor mezelf bewaren.

Van een leven waarin vermoeidheid, gevoel van een gemis en leegte, naar een leven van passie, energie, zingeving en plezier.

Mijn missie is om iedereen die een burn-out heeft, te laten ervaren dat dit een kans is! Een burn-out heeft een hele vervelende kant, maar ik geloof dat ik alle vervelende situaties ook iets goeds ligt. Ik zie mijzelf en mijn verhaal daarin ook als voorbeeld. Het heeft mijn leven compleet veranderd en ik zie nu mijn burn-out als een cadeau. Zonder die burn-out had jij hier niet op mijn pagina gelezen over mij en alles wat ik te bieden heb.