Werkwijze

Tijdens mijn eigen proces heb ik een aantal essentiële ontdekkingen gedaan en die geef ik graag door, omdat ik iedereen een leven vol energie, zingeving en passie gun!

Online te werk:

Ik zorg graag dat mensen met een burn-out de energie geven aan dat waar de energie het hardst nodig is, en dat is aan zichzelf. Zelf heb ik een half jaar niet kunnen autorijden en koste het bakken met energie om überhaupt ergens naar toe te gaan. Maar ik wilde wel stappen maken om te herstellen. Hoe fijn is dat wanneer dat gewoon vanaf je eigen bank kan op het moment dat er ruimte en tijd voor is. Daarom ben ik druk bezig om ook online programma’s te ontwikkelen die maken dat jij gewoon in je eigen tijd je proces kan doorlopen, maar wel met mijn kennis en ervaring.

Op dit moment zijn er twee online cursussen te volgen:

De gratis audio waarin jij leert hoe jij het beste van burn-out hersteld. Ik leg je de stappen uit die jij moet weten.

In de Stress Less Bieb is alles aanwezig om weer rust in je hoofd en lijf te gaan ervaren. Van kennis, tot tips tot concrete oefeningen om jou weer je ontspanning terug te geven.

De community:

Sinds augustus 2022 is de online community online. Deze community is bedoelt om met elkaar te connecten, vragen te stellen, successen te vieren en vooral om te leren. Het is een gratis omgeving en het is mijn intentie om hier een veilige haven te creëren om te kunnen groeien.

Vanuit verschillende programma’s zijn er mogelijkheden om aan te melden voor de community en je bepaald zelf hoe actief je bent. Natuurlijk is hoe meer actie er vanuit jou komt, hoe meer de community gaat leven en hoe meer ook jij leert!

Mijn praktijk aan huis:

Natuurlijk ben ik ook in persoon te bereiken en heb ik een praktijkruimte aan huis, waar je welkom bent. We kunnen één op één sessies plannen waarin ik jou meeneem in mijn methode om te herstellen.

Bekijk mijn aanbod voor de mogelijkheden!