Stress! En geen tijd om te ontspannen?

Het lijkt altijd druk, je hoofd zit vol, je bent echt moe. Er is zoveel te doen en als je dan eindelijk even zit, dan komt er wel weer iets voorbij wat de aandacht verdiend. Het breekt je op en je merkt dat je lichamelijk klachten ontwikkeld, minder goed slaapt, chaotisch bent en minder productief.

Herken je jezelf? Dan lijkt het erop dat je spanningsklachten ervaart en die verdwijnen niet vanzelf. Je hoofd en lijf heeft tijd nodig om op te laden en dat kan alleen wanneer je voldoende ontspanning toepast. Wil je rust ervaren? Het gevoel dat even niets hoeft? Dan wil je weten hoe je het beste kan ontspannen!

Meld je aan voor de Stress Less Bieb Mini

Een voorproefje van de volledige Stress Less Bieb met o.a.: De basis van ontspannen, tijd maken voor jezelf, infodetox, stress en bewegen en een ontspanningsbuddy. De eerste super belangrijke stappen.

Wat anderen over mij zeggen

  • De stress-less-bieb geeft mij focus op mijzelf. Stilstaan bij wat ik voel en helpt mij bij stappen ondernemen om mijzelf voorop te stellen en van alles wat moet los te komen en weer te ontdekken wat ik wil. De leeromgeving is fijn en duidelijk. In een simpele klik ben je bij de modules. Je kunt gemakkelijk zien waar je bent gebleven en kunt zo weer verder gaan. Iets nog een keer terugkijken kan ook. Heel fijn is dat. Wat ik prettig vind aan het online aanbod is dat ik de lessen kan volgen op mijn moment en waar ik maar wil. Daarnaast zijn de filmpjes kort, waardoor ik geen uren tijd hoef te nemen om aan de slag te gaan. Dit maakt de drempel om echt iets te gaan doen laag. Het is zelfs leuk!  Femke heeft een fijne stem, en korte duidelijke filmpjes. Ik ervaar het zeer prettig. De oefeningen zijn goed te doen en helpen mij om meer rust in mijn lijf en hoofd te krijgen.
  • Handige online omgeving met goeie tips en inzichten om mee te werken. Per les kunnen kiezen tussen korte video en audio is prettig en laagdrempelig. Ook makkelijk bij te houden waar je gebleven bent zodat je de ruimte krijgt om op eigen tempo verder te gaan. Ademhalingsoefeningen geven me rust en ruimte!
  • Stressvol, dat was het begin van de coronacrisis voor mij als ondernemer. Alles stond op zijn kop en ik wist niet waar ik aan toe was. De stress die de crisis met zich meebrengt voorkwam dat ik nog realistisch kon nadenken of nog kon genieten. Femke heeft ervoor gezorgd dat dit wel weer mogelijk was en ik bewuster in het leven sta met meer vertrouwen, ondanks de nog altijd onzekere tijd. Na het traject ervaarde ik pas echt hoe erg ik aan het begin in de stress zat en wist ik weer wat het is om vrij te kunnen denken.
  • Femke is ontzettend professioneel, heeft veel verstand van haar vak en denkt met je mee in oplossingen. Mijn gevoel was erg fijn, ik heb hele fijne handvaten gekregen om mezelf weer terug te vinden. Een echte aanrader wanneer je kampt met een burn-out en of daaraan gerelateerde klachten.

Minder stress en meer ontspanning.
Het kan echt!

Maar je moet wel de eerste stap nemen

Ben je toe aan:
• Rust.
• Een leeg en ontspannen hoofd.
• Genieten.
• Minder overprikkeling.
• Ordelijker en gestructureerder kunnen denken.
• Een beter probleemoplossend vermogen.
• Meer creativiteit.
• Ruimte om plannen te maken en vooruit te kijken.
• Prioriteit geven aan jouw gezondheid en welzijn.

Dan is de Stress Less Bieb mini de eerste stap om mee aan de slag te gaan.

Meld je aan voor de Stress Less Bieb Mini en krijg weer ontspanning in je leven