Voor eens en altijd weer voldoende energie!

Wil je weten hoe je voor altijd je energie kan behouden? Zonder trucjes, maar structureel weten hoe jij je energie kan behouden? Want even goed uitrusten en daarna weer gewoon gaan doen wat je altijd deed, zal je opnieuw doen opbranden. Dat is wat je NIET wilt.

Op een relaxte manier en met fun werken aan je stress less lifestyle!

Het leven er is om van te genieten. Laten we daarom op een relaxte manier met veel plezier werken aan het hervinden van jouw energiebalans. Om het daarna ook zo houden.  Plezier halen we onder andere uit het contact en verbinden met gelijkgestemden. Dat is de kracht van dit programma.

Je kunt relaxt op je eigen tempo aan de oefeningen werken en daarnaast neem ik je mee in prikkelende brainstretchsessies die online plaatsvinden. Waarin we aan de slag gaan met het verdiepen van het creeëren van een stress less lifestyle. Want een leefstijl die ontspannen is brengt je het verst. We bespreken hier thema’s, worstelingen, successen en veel meer! Ik zorg altijd dat jij met een positiviteitsboost de sessie afsluit!

Daag fysieke klachten, Toedeloe gejaagdheid, slecht slapen is verleden tijd en welkom: Bewust keuzes kunnen maken wat voor jou goed is, plezier in de dingen die je doet, gevoel van controle, grenzen aan kunnen geven en omgaan met onbegrip.

Ik weet waar je staat

In 2016 stond ik in jouw schoenen. Ik heb zelf burn-out ervaren. Ik ben tegen veel hobbels aangelopen en ik heb daar mijn lessen uitgetrokken. Eind 2018 besloot ik om mijn kennis en expertise in te zetten voor anderen, zodat ze niet dezelfde obstakels hoeven te overwinnen die ik moest overwinnen. Dat kan je de helft van de hersteltijd schelen die je zonder ondersteuning hebt.

Ik heb mijn opleiding in 2020 afgerond en ik ben aangesloten bij de Vereniging voor Erkende Stress- en Burn-out coaches (VESB) om mijn expertise up to date te houden.

Voor mijn burn-out heb ik meer dan 10 jaar klaar gestaan voor mensen met een verstandelijke beperking op alle gebieden van het leven. Het ondersteunen van mensen en het vinden van een leven wat echt bij je past zit mij in het bloed kan ik wel zeggen.

Waarom jij je nu echt moet inschrijven voor dit programma?

 • Na dit programma heb jij je energie weer terug en heb je een stevige basis gelegd voor een stress less lifestyle! Je kunt bewust keuzes maken die goed zijn voor jou en omgaan met mensen die jou niet begrijpen.
 • Je hebt na dit programma vaardigheden en kennis die jou in balans kunnen houden op momenten van stress.
 • Alles speelt zich online af, waardoor jij niet hoeft te reizen. Je kan energie steken in het herstellen van je energie en behouden van je energie!
 • We werken met gelijkgestemden waardoor we de positieve energie kunnen behouden en elkaar kunnen supporten en upliften!
 • Vergeet de brainstretch sessies niet; waarin ik je meeneem in nieuwe zienswijzes en je brein letterlijk een heerlijke stretch geef waardoor jij met hernieuwde energie de sessie afsluit.
 • Je kunt in drie maanden betalen
 • Ik heb nu een speciale introductieprijs voor dit programma!

Ben je echt klaar voor echt herstel?!

Dit programma is voor jou als je echt helemaal klaar bent voor een leven met energie, plezier en zingeving.

Je raakt niet overprikkelt:

 • Jij bepaald wanneer je werkt aan de opdrachten in de online omgeving.
 • Ik heb de online omgeving zo ingericht dat er ruimte is voor jou om rustig door het traject heen te gaan.
 • De online omgeving werkt heel gemakkelijk en in de introductievideo is een duidelijke uitleg over hoe het programma werkt.

Betalen kan in termijnen:

 • Je kun het traject in drie termijnen betalen. (Er wordt momenteel aan gewerkt om dit ook via de webshop mogelijk te maken) Je kunt nu een mail sturen naar: info@femkedeweerd.nl voor betalen in termijnen.

Het eerste traject start op 9 januari 2023!

Het leven is er om van te genieten

Mijn naam is Femke de Weerd, erkend stress- en burn-out coach en aangesloten bij de beroepsvereniging: Vereniging voor erkende stress en burn-out coaches (VESB).

Ik heb in jouw schoenen gestaan en vanuit daar heb ik zelf de Stress Less Lifestyle mogen ontdekken en ontwikkelen. Mijn persoonlijke doel is om een leven te creëren waar ik niet van op vakantie hoef. Het mag iedere dag vol ontspanning zijn en voelen als vakantie, ook al ben ik aan het werk. Mensen begeleiden naar meer ontspanning, passie en zingeving in het leven is voor mij een feest! Dat is mijn passie.

Wat anderen over mij zeggen

 • De stress-less-bieb geeft mij focus op mijzelf. Stilstaan bij wat ik voel en helpt mij bij stappen ondernemen om mijzelf voorop te stellen en van alles wat moet los te komen en weer te ontdekken wat ik wil. De leeromgeving is fijn en duidelijk. In een simpele klik ben je bij de modules. Je kunt gemakkelijk zien waar je bent gebleven en kunt zo weer verder gaan. Iets nog een keer terugkijken kan ook. Heel fijn is dat. Wat ik prettig vind aan het online aanbod is dat ik de lessen kan volgen op mijn moment en waar ik maar wil. Daarnaast zijn de filmpjes kort, waardoor ik geen uren tijd hoef te nemen om aan de slag te gaan. Dit maakt de drempel om echt iets te gaan doen laag. Het is zelfs leuk!  Femke heeft een fijne stem, en korte duidelijke filmpjes. Ik ervaar het zeer prettig. De oefeningen zijn goed te doen en helpen mij om meer rust in mijn lijf en hoofd te krijgen.
 • Handige online omgeving met goeie tips en inzichten om mee te werken. Per les kunnen kiezen tussen korte video en audio is prettig en laagdrempelig. Ook makkelijk bij te houden waar je gebleven bent zodat je de ruimte krijgt om op eigen tempo verder te gaan. Ademhalingsoefeningen geven me rust en ruimte!
 • Stressvol, dat was het begin van de coronacrisis voor mij als ondernemer. Alles stond op zijn kop en ik wist niet waar ik aan toe was. De stress die de crisis met zich meebrengt voorkwam dat ik nog realistisch kon nadenken of nog kon genieten. Femke heeft ervoor gezorgd dat dit wel weer mogelijk was en ik bewuster in het leven sta met meer vertrouwen, ondanks de nog altijd onzekere tijd. Na het traject ervaarde ik pas echt hoe erg ik aan het begin in de stress zat en wist ik weer wat het is om vrij te kunnen denken.
 • Femke is ontzettend professioneel, heeft veel verstand van haar vak en denkt met je mee in oplossingen. Mijn gevoel was erg fijn, ik heb hele fijne handvaten gekregen om mezelf weer terug te vinden. Een echte aanrader wanneer je kampt met een burn-out en of daaraan gerelateerde klachten.