Feel the Spirit Workshop

Het is tijd om de spirit weer te voelen. Je eigen flow weer te voelen en een boost te ontvangen!  Je kan stress en trauma namelijk inzetten als iets positiefs en in deze workshop leer je hoe je dat doet!

Stress heeft best een negatieve lading gekregen, terwijl het ons juist levensenergie geeft en het zorgt dat we überhaupt in beweging kunnen komen. Zonder stress geen actie! Maar zoals met alles is kennis macht en kun je met simpele oefeningen je stress onder controle krijgen in plaats van dat het controle heeft over jou. 

Het zelfde geldt voor trauma. Er zijn veel misvattingen rondom trauma. De grootste misvatting is dat trauma alleen ontstaat na een heftige gebeurtenis in het leven. Maar nog te weinig wordt er gesproken over onzichtbaar trauma, zoals geboorte trauma en vroeg kinderlijk trauma en het meest belangrijke, wat voor invloed heeft dat op jouw leven vandaag de dag! Want dat heeft het!

Ik geloof namelijk dat trauma veel invloed heeft op de keuzes die wij maken in het leven, vooral keuzes die wij onbewust maken. Alle keuzes worden gemaakt op basis van emotie en trauma is niets anders dan emoties die niet op een juiste manier zijn gereguleerd door het lichaam. 

Tijd om deze twee zaken die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn samen te voegen in een workshop en op deze manier een geheel plaatje aan te bieden zodat je echt kunt herstellen van je klachten.